Meer weten? Bel ons: 0573 - 253 344
Heeft u in Duitsland, België of één van de andere EU-landen, de voor u perfecte auto gevonden, maar durft u het invoeringstraject niet zelf aan te gaan? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Allereerst zijn wij gespecialiseerd in het zoeken naar de juiste auto's in het buitenland, maar mocht u zelf ùw auto al hebben gevonden, dan kunnen wij u helpen en adviseren in het traject dat u moet volgen om de auto naar Nederland te importeren.
 
Wij kunnen ook het complete invoeringstraject voor u verzorgen, zodat u zorgeloos kunt  rijden in de door u gevonden auto, nadat de auto in Nederland is ingevoerd en op Nederlands kenteken is gezet.
Wij zorgen er voor dat uw importauto naar Nederland komt en ingevoerd wordt tegen het laagste BPM bedrag mogelijk. Wij streven er naar om uw auto binnen 2 weken op kenteken bij u af te leveren.
Wij hebben een ruime ervaring met het importeren van auto’s en het opstellen van BPM-berekeningen. Wij helpen u graag met het importeren van een auto en de bijbehorende zaken zoals de BPM-berekening en BTW-afhandeling. Ons doel is voor u een kwalitatief goede auto te importeren tegen de scherpst mogelijke prijs.
Waarom kiest u voor ons:
  • Gecertificeerd personeel
  • De mooiste collectie auto’s
  • Scherpe prijzen
  • Vervangend vervoer
  • Snel weer opweg